Over de schrijver

J. Visser (alias voor Jo Vromen), is de auteur van het Limburgse jeugdboek “Helletocht naar de Grotten”. Van beroep lang docent Engels en directielid aan Mavo/Havo/Vwo scholen te Maastricht. Fervent sporter en geboeid door de lokale Limburgse geschiedenis.

Advertenties

4 gedachten over “Over de schrijver”

 1. Geachte heer Vromen, met veel genoegen heb ik u blog doorspit en de verhalen mbt Maastricht gelezen, als eigenaar van de website Ut Mestreechtersteerke ben ik altijd op zoek naar zaken die over of met Maastricht te maken hebben, mijn vraag is of ik de door u gepubliceerde artikelen over Maastricht (Maastricht nieuws) ed op mijn site mag vermelden, deze zou ik dan zetten onder de link, Maastricht vroeger. uiteraard met bronvermelding. Ik hoor het graag van u.

  • Beste John,
   Dank je voor de feedback. Het is puur hobby, met als doel mensen op deze wijze in aanraking te laten komen met de streekgeschiedenis. Ik kon je hele bericht niet zien, maar je bent wel van de mooie Maastricht site.

   Met groet,

   Jo

  • Beste John,
   Je mag dat best doen, geeft alleen maar meer leesplezier voor degenen die interesse hebben in dit soort zaken. Soms ben ik wel een kritisch in de stukken, als ik lijnen trek naar het heden. Ik put natuurlijk ook uit allerlei oude bronnen. Vaak moet je ook wel naspeuringen doen om dingen te vinden.
   Het zou leuk zijn als meer mensen met historische zaken uit de stad in aanraking zouden komen.
   Met dank en groet,

   Jo
   Amby

 2. Ralph gezegd:

  Ik ben begin dit jaar op deze site terecht gekomen. Vanaf toen ben ik hem helemaal door aan het spitten. Fantastische verhalen over de kleine Limburgse geschiedenis. Wellicht nog wat meer verhalen over Beek en Stein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s